La dona alada i les feres del Cardós

Editorial, publicitat, vídeo

Associació cultural, cívica i esportiva de les Valls de Cardós (Pallars Sobirà)

Vam maquetar un conte-guia per a aquesta associació que ha aconseguit que els tres ajuntaments de les Valls de Cardós se sumin al carro del desenvolupament rural. Els protagonistes del conte són els nens i les nenes de l'escola Els Minairons de Ribera de Cardós i la gent dels pobles. L'essència de cada poble i de la seva gent queda impregnada en cada una de les 18 passejades proposades amb elements naturals, patrimonials i amb un gran capital humà. Aquest llibre convida a la descoberta d'itineraris senzills identificats amb una simbologia que segueix el mètode SENDIF.
L'interés que ha despertat és el primer gra de sorra d'un ambiciós projecte que vol recuperar antics camins, murs de pedra seca, elements que formen part del territori i de la història del Pallars.
També vam dissenyar tota la publicitat, tan impresa com per a les xarxes socials, dels actes de presentació del llibre que es van fer a l'Hotel La Ribera (Ribera de Cardós) i a l'Oficina de Turisme a Sort, així com un vídeo de la primera presentació.
Il·lustracions de Jordi Ciborro realitzades en escorça de bedoll. Edicions Salòria, 2018. Amb el suport del Parc Natural de l'Alt Pirineu.